Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Термін дистанційного навчання залежить від епідситуації  [02 листопада 2021  12:44]

Дистанційне навчання, що було запроваджене у школах громади після осінніх канікул, - це необхідність, викликана епідеміологічною ситуацією. Про це йшла мова на пресконференції керівника Слов’янської міської ВЦА Вадима Ляха 2 листопада. 

Незважаючи на те, що співробітники у школах мають щеплення від COVID-19, комісія із запобігання надзвичайних ситуацій прийняла рішення не повертати дітей за парти. Зауважимо, що аналогічним шляхом пішли у багатьох населених пунктах Донецької області та країни в цілому. 

Якщо наступного тижня з’явиться тенденція до зниження захворюваності та навантаження на медичну сферу міста, учні 1-4 класів сядуть за парти. Середня та старша ланка все одно поки що продовжать навчатися дистанційно, пояснив очільник громади. 

“Я розумію усі незручності, з якими стикаються батьки через “дистанцію” у школах. Але іншого виходу зараз немає. Діти у більшості своїй хворіють легко, однак є розповсюджувачами вірусу. За словами фахівців, якщо школи почнуть масову роботу, кількість інфікувань різко зросте. Це може виявитися критичним. Тому звертаюся до дорослих із проханням зрозуміти ситуацію”, - говорить Вадим Лях.


477Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua