Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Консультаційні послуги та психологічна підтримка сімей в Слов’янській територіальній громаді [22 жовтня 2021  10:36]

Завершується проєкт «Консультативна служба в Слов‘янській територіальній громаді», який реалізується СМГО «Сприяння» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія – Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

В межах якого надаються консультації сім‘ям, що опинились у складних життєвих обставинах. Прийом ведеться у приміщенні центральної бібліотеки, за графіком, та онлайн за телефоном. Усі, хто потребує психологічної підтримки, має питання із соціальної спрямованості, можуть безкоштовно звернутись та отримати консультацію.

Завдяки проекту стали можливі виїзди фахівців у віддалені райони, які нещодавно увійшли до Слов’янської територіальної громади – це селища Билбасівка, Мирне та Андріївка. Адже доволі часто у представників сімей виникають питання або проблеми соціального чи психологічного характеру, а вони не знають куди звернутися за кваліфікованою допомогою. В межах нашого проєкту фахівці із соціальної роботи надають відповідну допомогу.

Якість послуг, які ми надаємо мешканцям громади, значно підвищилася, адже в рамках проекту було облаштоване окреме приміщення зі зручними меблями та всією необхідною для роботи технікою.

Це дуже зручно для представників сімей, які звертаються з конфіденційною інформацією, в комфортних і зручних умовах вони мають змогу отримати індивідуальну консультацію фахівця. Особливо це важливо для тих хто постраждав від насильства, адже невимушена атмосфера розташовує до діалогу з психологом.

В своїй роботі ми враховуємо всі обставини, якщо людина працює і не може звернутися до нас в робочий час то ми підлаштовуємося, переносимо час прийому психолога та фахівця із соціальної роботи на вихідні дні або після 17 години. Якщо людина не бажає особисто зустрічатися з фахівцями – ми консультуємо телефоном.

До нас за допомогою звертаються як дорослі люди, так і підлітки, які потрапили в складні життєві обставини, або постраждали від насильства.

Завдяки співпраці з міським центром соціальних служб Слов’янської ВЦА, консультаційна служба працюватиме на постійній основі. Кваліфіковані спеціалісти надаватимуть допомогу всім хто потребує і надалі. Тож за потреби звертайтеся: 2 поверх центральної бібліотеки або за телефоном (066) 4240008. Послуга безкоштовна.


744Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua