Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Відділу по інспектуванню благоустрою Слов’янської міської ВЦА за період з 01.10.2021 по 13.10.2021 [20 жовтня 2021  08:22]

Протягом звітного періоду Відділ по інспектуванню благоустрою Слов’янської міської ВЦА здійснив на території Слов’янської міської територіальної громади перевірку дотримання суб’єктами господарювання законодавства в сфері благоустрою. Перевірки були проведені по вул.Центральна, вул.Відродження, пров.Парковий, пров.Виноградний, вул.Паркова, вул.Батюка, вул.Вільна, вул.Перемоги, пров.Світлодарський, вул.Свободи, вул.Райдужна, вул.Варшавська.

В ході рейдів-перевірок на території міста виявлено та зафіксовано 19 порушень в сфері благоустрою, по яким направлено Приписи про усунення порушень благоустрою території населеного пункту:

  • на власній та прилеглій території житлових будинків, території об'єктів благоустрою не було забезпечене постійне прибирання сміття, побутових відходів, гілля- 4; 
  • не забезпечено регулярне знищення амброзії полинолистої, бур’янів, скошення трави заввишки більше ніж 10 см.- 2; 
  • не забезпечене очищення об’єктів та елементів благоустрою від оголошень, реклами у недозволених містах- 12; 
  • не розплановано ґрунт після проведення ремонтних робіт (недоліки в утриманні підземних інженерних мереж) - 1.

Протягом звітного періоду було здійснено розгляд одного звернення громадянина, під час яких проведено 6 позапланових перевірки дотримання законодавства у сфері благоустрою, за адресами вказаних у зверненнях. Також розглянуто одне звернення суб'єкта господарювання та надано роз'яснювання щодо порушеного питання. В межах визначених повноважень усі звернення розглянуто об’єктивно, всебічно і вчасно, громадяни повідомлені про результати перевірок і прийнятих рішень.

Також у звітній період представники Відділу по інспектуванню благоустрою Слов'янської міської ВЦА прийняли участь в складі Комісії з моніторингового спостереження щодо відповідності вимогам по організації протиепідемічних заходів при торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, які визначені постановою Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 №17.


1096Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua