Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Презентація туристичної сторінки [11 жовтня 2021  15:54]

    

07 жовтня 2021 року Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації проведено засідання круглого столу: «Перспективи розвитку туризму в громаді». Захід відбувся у форматі онлай – засідання круглого столу за допомогою відео зв’язку на Zoom-платформі, в якому взяли участь фахівці Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації, представники туристичної галузі, громадські організації, ЗМІ.

Основною метою круглого столу є об’єднання всіх учасників туристичного ринку, систематизація та популяризація туристичного потенціалу громади, налагодження співробітництва між представниками бізнесу та влади. 

Під час проведення круглого столу презентовано проєкт офіційної туристичної сторінки. 
В даному проєкті зібрано інформацію аналітичного та довідкового характеру про історико - культурний та реакційний потенціал громади. Можливості нової туристичної сторінки безумовно стануть в нагоді містянам та гостям громади. 

За результатами засідання вирішили створити галузеву раду у сфері туризму, як консультативно - дорадчого органу, що у майбутньому надасть можливість долучатися до роботи з питань реалізації пріоритетних напрямів у сфері туризму.


477Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua