Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
«Веселі старти» у Слов’янську [08 жовтня 2021  11:16]

7 жовтня в спортивній залі КПНЗ «Міська КДЮСШ» було гаряче, цікаво та весело. В цей день відбувся міський етап Всеукраїнських змагань «Веселі старти» серед учнів 2011 року народження закладів загальної середньої освіти Слов’янської міської територіальної громади. 

В змаганнях взяли участь 11 команд – ЗОШ №1, №5, №6, №8, №9, №10, ЗЗСО №14, №15, №17, №18, №20. До складу кожної команди увійшли 10 учнів: 5 хлопців та 5 дівчат. 

У зв’язку з карантинними обмеженнями змагання провели у новому форматі. У спортивній залі одночасно могли знаходитися лише дві команди, які змагалися згідно затвердженого графіку та певного часового інтервалу. 

У 4 комплексних естафетах «Швидкість з м’ячем», «Ловкий м’яч», «Флорбол» та «Стрітбол» школярі демонстрували свої фізичні якості зі швидкості та спритності, а також вміння і навички виконувати стрибки через скакалку, перекид вперед та вправи з м’ячами. 

За підсумками змагань переможцем стала команда ЗОШ №18, яка і буде представляти Слов’янську міську територіальну громаду на обласному етапі. Друге місце розділили одразу дві команди – ЗОШ №8 та ЗОШ №5. Замкнула трійку призерів команда ЗОШ №20. 

Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відзначив переможців та призерів змагань грамотами та подарунками.


592Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua