Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відбудуться громадські слухання з питань роботи громадського транспорту [04 жовтня 2021  16:02]



На сьогоднішній день ціна кубометру газу, яким заправляють міські маршрутні автобуси, перевищує 37 грн. При цьому його вартість, закладена в діючий тариф, - 16,56 грн.

Ця інформація була оприлюднена на пресконференції очільника Слов’янської територіальної громади Вадима Ляха 4 жовтня.

Різкий стрибок цін змусив перевізників скоротити кількість рейсів на маршрутах у віддалені мікрорайони міста. Це викликало передбачуване незадоволення слов’янців. Було скорочено рейси на маршрутах №№ 29, 3, 14, 26, 27, 15, 20, 5, 7, 21, 14а, 19а, 28. На маршруті №2 скорочено кількість автобусів. 

Щоб нормалізувати ситуацію, керівник міської ВЦА зустрівся із перевізниками. У результаті відзавтра, з 5 жовтня, буде повністю відновлено рух за маршрутами №№ 11, 20, 25. Маршрут №21 їздитиме за звичним графіком у ранкову годину пік.

“Зараз у Слов'янську вартість проїзду в громадському транспорті - одна з найнижчих в області. Але події останніх днів яскраво показують, що піднімати її все одно доведеться. Інакше місто ризикує залишитися взагалі без автобусного руху”, - говорить Вадим Лях.

Зазначимо, що на середу, 6 жовтня, призначено громадські слухання з питання тарифів у міському транспорті. Вони відбудуться о 13:00 у малій залі третього поверху адмінбудівлі.




629Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua