Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янська КДЮСШ святкує 60-й день народження [24 вересня 2021  15:35]

Слов'янській міській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі - 60 років! Понад півстоліття школа примножує спортивну славу міста, виховує підростаюче покоління сильним, витривалим та здоровим. 

Спортивна школа була заснована як заводський заклад. Спочатку у ній було два відділення — вільної боротьби та легкої атлетики. У комунальну власність школу взяли лише у 2004 році. Сьогодні тут діють шість відділень. До вищезгаданих додалися футбол, бокс, дзюдо і плавання. У них займаються 553 юних мешканці громади. 

Свято на честь 60-річчя спортшколи відбулося у школі мистецтв. Серед почесних гостей були керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях, заступник голови обласного відділення Національного Олімпійського комітету Дмитро Подопригора, заступник командира в/ч 3035 НГУ Геннадій Куций, начальник міського управління фізкультури і спорту Олександр Міщенко. 

На честь ювілею колектив КДЮСШ було нагороджено Подякою обласного управління фізкультури і спорту. Грамоти від міського відділу отримали кращі працівники спортшколи. Також школі передали Олімпійський прапор, щоб надихав на нові звершення.


814Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua