Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Коротко про футбол. Три питання до гравця ФК «Слов'янськ» [06 вересня 2021  16:08]

Сьогодні про футбол поговоримо з Сергієм Федоренко – гравцем ФК «Слов'янськ». 

Сергій за свою аматорську кар’єру встиг пограти за місцеві команди «Словхліб» та «Динамо». І зараз, у свої 44 роки, є одним із лідерів ФК «Слов'янськ» . 

Три питання до Сергія, отже - поїхали… 

Назвіть найяскравіший момент свого футбольного життя? 

Яскравих моментів в моєму футбольному житті було і є дуже багато, але я хотів би зупинитись на фіналі Кубку Донецької області 2002 року, в якому наша команда «Словхліб» грала з костянтинівським «Монолітом». Цей матч ми виграли з рахунком 4:1, і я особисто відзначився – забив 4-й гол, і так-би мовити, поставив фінальну крапку в матчі. 

Звичайно, перемога запам’яталась, і це приємні відчуття, але найбільше того дня мене здивувала і захопила підтримка місцевих вболівальників: адже містяни вщент заполонили не тільки трибуни стадіону, а навіть і бігові доріжки! По підрахункам спостерігачів від федерації футболу на фінальному матчі «Словхліб» - «Моноліт» були присутні близько 5000 глядачів, і скандування «Слов'янськ вперед»!, гадаю, було чути далеко за межами стадіону. Емоції того дня я запам'ятав на все життя. 

Що змушує вас ходити на тренування два рази на тиждень? 

Я дуже люблю футбол. І тренування на футбольному полі вже давно увійшло в мою звичку і повсякденність, і з плином часу я розглядаю тренування не як рутину або обов’язок, а як можливість тримати себе в гарній фізичній формі, можливість спілкування з друзями. І звичайно, буденні тренування допомагають єдності і злагодженості нашій команді на чергових іграх, адже відомо: у спорті без тренувань не можливо досягти успіху і перемоги. Тож тренування – це ще і моя відповідальність перед командою. 

Що далі? Яка планка-максимум для вас і команди? 

В цьому році ФК «Слов'янськ» вже завоював один трофей – «Кубок Донецької області». Але попереду ще багато матчів в чемпіонаті Донецької області, в якому, я вважаю, наша команда має всі шанси зайняти провідне місце і не тільки в цьому році. Особисто я мрію ще пограти та маю намір здобути черговий трофей з командою ФК «Слов'янськ»!

Далі буде! 

P.S. Шановні слов’янці! У продовженні рубрики "Коротко про футбол. Три питання…" Ви маєте змогу ставити будь-які питання героям цієї рубрики в коментарях до цього посту та/або розповісти свою історію, пов'язану з футбольним життям Слов'янська. 

Андрій Пивоваров, представник футбольного клубу «Слов’янськ АТО» 


575Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua