Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Коротко про футбол. Три питання до гравця [30 серпня 2021  11:11]

      

КОРОТКО ПРО ФУТБОЛ.

Три питання до гравця Фк «Слов'янськ»

Сьогодні поспілкуємось з нападником ФК «Слов'янськ» (та ФК «Слов’янськ АТО») Олександром Мачуліним.

Довідково:

Олександр Мачулін нападник ФК «Слов'янськ», виступає під номером 10. Під час виступів в футбольному клубі «СЛОВХЛІБ», під керівництвом Юрія Скиданова, з 2009 по 2017 разом з командою неодноразово вигравав чемпіонат і кубок Донецької області, а в 2010 році - фіналіст Кубку України серед аматорів.

В сучасній історії Слов'янського футболу у складі команди ФК «Слов'янськ» Олександр вже здобув Кубок Донецької області 2021.

Крім того, разом з командою «Слов’янськ АТО» Олександр Мачулін є володарем Кубку захисників України 2021. Слід зазначити, що в чемпіонаті України Ліги учасників АТО з футболу Олександр відзначився точними ударами в ворота суперників 16 разів!

Три питання до Олександра, отже - поїхали…

   1. КОГО ВИ ВВАЖАЄТЕ СВОЇМ НАСТАВНИКОМ, КОМУ НАЙБІЛЬШЕ ВДЯЧНІ ЗА СВОЇ УСПІХИ?

Звичайно, найбільше я вдячний своїй сім’ї і тренеру Юрію Павловичу Скиданову, який і мені, і багатьом слов’янським хлопцям допомагав здійснити мрію – грати у футбол. Завдяки Юрію Павловичу в футбольній історії Слов’янська назавжди залишаться перемоги ФК «СЛОВХЛІБ», якими містяни будуть пишатися ще багато років, і на які будуть рівнятися молоді футболісти. Простими словами: «Якби не Юрій Павлович, моя доля, можливо, склалась би зовсім по-іншому. Аля сьогодні я вдячний долі за те, що маю зараз».

   2. МОЖЕТЕ ЩОСЬ ПОРАДИТИ ХЛОПЦЯМ І ДІВЧАТАМ, ЯКІ ТІЛЬКИ ВИЗНАЧАЮТЬСЯ, ЯКИМ ВИДОМ СПОРТУ ЗАЙМАТИСЬ?

Найголовніше, на мою думку, це любити свою справу, те, чим ти займаєшся. Я впевнений, що якщо ти це дійсно любиш і робиш все для того, аби досягнути якихось результатів у цьому виді спорту, то успіх гарантовано! Просто треба обирати серцем і максимально працювати.

Як людина, яка багато років свого життя присвятила футболу - я впевнений, що футбол це чудовий інструмент для розвитку дітей, але головне, щоб у молоді був вибір – і, впевнений, вони самі оберуть вид спорту для себе. Я, в свій час, ходив ще й на волейбол і в якийсь момент повинен був обрати: чого ж я хочу більше. Я обрав футбол. Кожен повинен мати свій вибір.

   3. КОМУ ПЕРШОМУ ТЕЛЕФОНУЄТЕ, АБИ ПОВІДОМИТИ ПРО ЧЕРГОВУ ПЕРЕМОГУ?

Найчастіше телефоную рідним. Як після перемог, так і після поразок, це люди, які завжди підтримають і підберуть потрібні на дану мить слова. Зазвичай підтримка рідних людей завжди допомагає у житті, особливо в ті миті, коли я знаходжусь не поряд. Але я точно знаю, що мене підтримують і за мене вболівають мої рідні і близькі друзі - і це надихає, надає сил і наснаги.

ДАЛІ БУДЕ!

Андрій Пивоваров, представник футбольного клубу «Слов’янськ АТО» 


671Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua