Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську урочисто підняли державний прапор [25 серпня 2021  10:37]

Церемонія урочистого підняття Державного Прапора України на честь однойменного свята розпочалася 23 серпня, о 9:00, біля адміністративної будівлі. 

У ній взяли участь керівник Слов’янської міської ВЦА Вадим Лях, заступник міського голови Юрій Підлісний, військовослужбовці Національної Гвардії України, ЗСУ, Національної поліції, СБУ, працівники міської ради, громадські активісти, батьки загиблих українських воїнів та небайдужі громадяни. 

Почесне право підняти прапор країни у цей святковий день по праву належало військовослужбовцям військової частини 3035 НГУ. Синьо-жовтий стяг замайорів під звуки гімну України. 

Після невеличкого концерту присутні попрямували до будівлі СБУ. Там відбулося покладання квітів до меморіальної дошки на честь депутата горлівської міськради, Героя України Володимира Рибака. У 2014 році, під час окупації Слов’янська, він був закатований за те, що боронив прапор держави. 

«Дуже добре, що на святі було досить багато дітей, які прийшли на урочистості разом з батьками. Адже саме так виховується патріотизм та повага до державних символів країни», - зазначив очільник Слов’янської громади.


552Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua