Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Коротко про футбол [12 серпня 2021  10:12]

Три питання до гравця

Футбольне життя Слов'янська набирає обертів, 7 липня вперше оновлена місцева футбольна команда «Слов'янськ» завоювала Кубок Донецької області серед аматорів. Без сумніву, це самобутня та цікава команда, де кожний гравець грає на максимумі своїх спортивних можливостей.

Розмову будемо вести з ДЕНИСОМ ШАКАЛЬЦЕМ – провідним гравцем ФК «Слов'янськ», який, до речі, в нинішньому чемпіонаті Донецької області з футболу серед аматорів вже встиг відзначитись в ворота суперників аж 6 разів, хоча грає на позиції правого півзахисника.

Три питання до Дениса, отже - поїхали…

1. ПЕРЕМОГИ, БЕЗ ТРЕНУВАНЬ НЕМОЖЛИВІ, КОЛИ ВИ ЗНАХОДИТЕ ЧАС ДЛЯ ТРЕНУВАНЬ, І ЩО ВИ НА НИХ ВІДПРАЦЬОВУЄТЕ?

З 6 років я займаюсь футболом. За ці всі роки я просто зрозумів, без тренувань про перемоги, не може бути і мови, а час на тренування можливо завжди знайти після роботи. Участь у тренуваннях два, три рази на тиждень не тільки покращує, мої якості, як футболіста, а і вносить коректики в моє здоров'я - з кожним тренуванням, ми стаємо фізично здоровішими, ніж були вчора.

2. ФУТБОЛ, В ЯКИЙ ЗАРАЗ ГРАЄТЕ, ЩО В НЬОМУ ПОТРІБНО ПОКРАЩИТИ?

Всього потроху. Потрібно більше працювати з м’ячем кожному гравцю. Швидше приймати рішення на футбольному полі, швидше віддавати передачу партнеру, не тягнути, як-то кажуть «ковдру на себе». Так зазвичай буває в нас, що хтось побіжить туди, куди не потрібно. Ти йому підказуєш одне, він починає з тобою сперечатися. Трохи потрібно взаєморозуміння покращити. Адже ми тільки півроку разом в цьому складі. Але, мені здається, ми ще півроку пограємо і можна виходити на більш високий рівень гри.

3. ЩО ДАЛІ? ПЛАНИ НА МАЙБУТНЕ?

А далі, тільки перемоги. В цьому році перед командою стоїть завдання виграти Чемпіонат Донецької області серед аматорів. А особисті плани зробити крок вперед в популяризації футболу серед молоді нашого рідного міста.

ДАЛІ БУДЕ!

Андрій Пивоваров, представник футбольного клубу «Слов’янськ АТО»


723Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua