Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
ФК «Слов’янськ» - володар Кубку Донеччини 2021 [09 серпня 2021  11:03]

7 серпня на стадіоні ім. Юрія СКИДАНОВА у фінальному поєдинку Кубку Донецької області з футболу ФК «Слов’янськ» зустрічався з ФК «Шахтар» (Родинське).

Цей фінал виявився дійсно кубковим - із непоступливими суперниками, рівною та непередбачуваною грою. Команди дуже обережно почали поєдинок ніби призвичаювалися один до одного, хоча суперники дуже добре знають як сильні, так слабкі сторони один одного.

Першими «спіймали» свою гру господарі майданчика. Йшла двадцять шоста хвилина зустрічі. Денис Шакалець із кутового навісив у район воротарського майданчика. Центральні захисники «гірників» не вгледіли Олександра Мачуліна. Той випередив своїх опонентів і у стрибку головою переправив м’яча у дальній від голкіпера кут.

А за три хвилини по тому Олександр Ситнік у межах штрафного майданчика обігравши відразу трьох захисників «Шахтаря» зробив рахунок 2:0 на користь слов’янської команди.

Натомість родинські футболісти не втратили азарт і на черговій контратаці заробили кутовий. І стандартний удар футболісти «Шахтаря» виконали бездоганно. Захисник Олександр Разгоняєв у падінні головою відграв один пропущений м’яч. На світловому табло значилася тридцять шоста хвилина зустрічі.

У подальшому гра відбувалася на зустрічних курсах, хоча перевага майже у всіх вимірах господарів відчувалася. Втім, захист як однієї, так і іншої команди приводів для нарікань не залишив.

Отже у кубку області з’явився новий володар – футбольний клуб «Слов’янськ»!

Під час урочистого нагородження гравців привітали почесні гості – голова Слов’янської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, перший заступник громадської спілки «Асоціація футболу Донецької області» Олександр Косевич.

Були відзначені і кращі гравці фінальної гри Кубку Донецької області з футболу. У команді ФК «Слов’янськ» кращим визнано Олександра Мачуліна, а у команді «Шахтар» його тезку – найдосвідченішого гравця фіналу Олександра Чеха, якому в травні виповнилося сорок сім років.

І нарешті, найхвилююча мить нагородження і Кубок Донецької області з футболу в руках капітана ФК «Слов’янськ» Ігоря Дятлова!

Вітаємо гравців команди ФК «Слов’янськ», тренера Якова Кріпака, керівника Олега Зубарєва і всіх вболівальників з перемогою у Кубку Донецької області з футболу і бажаємо наступних успіхів слов’янській команді у чемпіонаті області.


669Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua