Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вадима Ляха призначено керівником Слов’янської ВЦА [05 серпня 2021  10:26]

Керівником Слов’янської міської ВЦА призначено Вадима Ляха. Розпорядження про це підписав голова ДонОДА, керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко. 

5 серпня у приміщенні Слов’янської міської ради відбулося представлення новопризначеного очільника Слов’янська. Провів його заступник голови обладміністрації Вадим Філашкін. Також на заході були присутні голова Краматорського району Андрій Панков, керівники податкової інспекції, центру зайнятості, поліції, прокуратури, відділів та управлінь Слов’янської міської ради, ЗМІ. 

Вадим Лях подякував за високу довіру та виказав сподівання, що створення ВЦА піде на користь Слов’янській громаді й буде сприяти її розвитку. 

«Я впевнений, що мій досвід, набутий на посаді мера, знадобиться і при новому призначенні. Період застою у місті закінчився. Буду працювати самовіддано. Адже часу на розкачку Слов’янськ просто не має. Треба надолужувати упущений період та йти вперед. Першим кроком стане затвердження міського бюджету. Це полегшить роботу усіх установ та організацій», - сказав він. 

У свою чергу Андрій Панков побажав новому керівникові доброго шляху та пообіцяв підтримку, якщо у ній виникне потреба. 

“Я добре знаю Вадима Ляха як досвідченого керівника міста. Впевнений, що у нього все вийде і на новій посаді”, - наголосив він. 

Вадим Лях запевнив, що слов’янці не повинні лякатися абревіатури ВЦА. 

«Ми будемо робити все, щоб громадяни не відчули ніякого погіршення. Наступів на демократію не буде. Буде звичайне життя — з вирішенням комунальних, освітніх, медичних поточних моментів. Тому приступаємо до роботи», - підвів підсумок очільник Слов’янської ВЦА.


1390Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua