Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Молодь змінює Слов’янськ – молодь змінює Україну [12 липня 2021  16:09]

Ресурсний громадський центр розвитку волонтерства «ВОЛОНТЕР +» 

У січні 2021 року на території Слов’янської територіальної громади стартував проєкт «Створення Громадського ресурсного центру розвитку волонтерства «ВОЛОНТЕР +», що реалізовується громадською організацією «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля», у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції. 

Метою проєкту є підвищення рівня культури волонтерства та громадської участі шляхом створення та забезпечення діяльності громадського ресурсного центру розвитку волонтерства; започаткування системного підходу до вирішення проблеми низького рівня культури волонтерства на рівні громади шляхом створення ресурсної бази. 

Незважаючи на те, що проєкт тільки набирає оберти, вже є багато наопрацювань та досягнень. Так, в рамках проєкту вже проведені освітні заходи:

  • Стартові тренінги для волонтерів за темами: «Волонтер + інформація: навички для успішного волонтерства в мережі», «Волонтер + культура: знайди своє покликання»;
  • Семінари для представників громадських організацій та ініціативних груп із волонтерського менеджменту;
  • Тренінги з організаційного розвитку для представників партнерських організацій та міських громадських ініціатив.

В планах: проведення стартових тренінгів для волонтерів за темами: «Волонтер + здоров’я: знання для дієвої допомоги», «Волонтер + екологія: культура ековолонтерства», фестивалів волонтерських ініціатив та офіційне відкриття Громадського ресурсного центру розвитку волонтерства «ВОЛОНТЕР +», за адресою: м. Слов’янськ, вул. Г.Батюка, 40 (колишнє приміщення Управління соціального захисту населення). 

І це лише старт діяльності Громадського ресурсного центру розвитку волонтерства «ВОЛОНТЕР +». 

Центр створено для кожного, хто:

  • відчуває потребу бути частинкою класної дружньої команди, яка творить добрі справи, будує цікаве сьогодення навколо і самостійно вирішує, яким буде її оточення і майбутнє;
  • творчий і креативний, має саме таких друзів та однодумців, але для реалізації усіх намірів бракує досвіду та підтримки;
  • має навички спілкування з донорами і представниками влади, навіть створив із товаришами громадську організацію і має сміливі наміри, але розуміє, що потребує підтримки досвідченого ментора або експерта.

Якщо ти хочеш отримати практичний досвід та професійні навички у волонтерстві, безпосередньо долучитися до впровадження позитивних змін у рідному місті МИ ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ.
Контактна інформація:


789Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua