Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
До уваги бджолярів! Встановлена бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї! [12 липня 2021  15:55]

Слов’янська міська рада інформує, що відповідно до постанови КМУ від 12.05.2021 № 517 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» власники бджільництва, за наявні від 10 до 300 бджолосімей, мають право на отримання протягом одного бюджетного року спеціальної бюджетної дотації. 

Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання подають до органів місцевого самоврядування за місцезнаходженням пасіки до 1 жовтня поточного року наступні документи:

  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужності;
  • копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку;
  • копію паспорта громадянина України (фізичні особи);
  • копію документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних платників податків (ФО-П);
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма 24 (річна) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами).

Для нарахування дотацій за бджолосім’ї суб’єктам господарювання, які є юридичними особами, дотація нараховується на ту кількість бджолосімей, що зазначена у формі № 24 (річна) та підтверджена ветеринарно-санітарним паспортом пасіки. 

Для нарахування дотацій за бджолосім’ї фізичним особам та ФО-П, дотація нараховується на ту кількість бджолосімей, що зазначена у ветеринарно-санітарному паспорті пасіки, обстеження якої було проведено Держпродспоживслужбою у поточному році. 

Підставою для отримання дотації за бджолосім’ї є реєстрація у Державному реєстрі потужностей операторів ринку. 

За видачею ветеринарно-санітарного паспорту та довідки про державну реєстрацію потужностей Ви маєте можливість звернутись до Слов'янської районної державної лікарні ветеринарної медицини за адресою: м.Слов'янськ, вул.Ринкова, 5, тел. 3-61-34, 066-041-40-73. 

За інформацією Ви можете звернутись до відділу екології та природних ресурсів Слов'янської міської ради за адресою: м. Слов'янськ, пл. Соборна, 2, каб. 304, тел. 2-03-16.


717Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua