Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Молодь змінює Слов’янськ – молодь змінює Україну [07 липня 2021  14:14]

Молодіжний центр «Арт Простір «Happy Hub» при КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська» 

Молодіжний центр «Арт Простір «Happy Hub» при КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська» створений в 2016 році за волонтерської ініціативи громадської організації «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля», а у 2018 році здобуває статусу структурного підрозділу комунального закладу «Центр культури і довкілля м. Слов’янська». 

Молодіжний центр «Арт Простір «Happy Hub» при КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська» це середовище спілкування, соціальних ініціатив, особистого розвитку, навчання, творчості та активного дозвілля для молоді. 

Робота молодіжного центру спрямована на створення умов для різнобічного розвитку особистості, творчого потенціалу, лідерських якостей, змістовного відпочинку та дозвілля молоді, а також, залучення молоді до активної громадської діяльності за трьома напрямками діяльності: неформальна освіта, змістовне дозвілля, розвиток волонтеріату. 

Молодіжний центр «Арт Простір «Happy Hub» при КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська» є активним учасником та ініціатором міських масових заходів, таких як:

  • молодіжний захід «Лабораторія корисного дозвілля на мікрорайонах міста Слов’янська». Захід націлений на підтримку ініціатив молоді міста, створення умов для її творчого і духовного розвитку (2019 рік);
  • фестиваль молодіжної активності «МЕГаФЕСТ 2019», в рамках конкурсу малих грантів «Молода енергія громад». Метою проєкту є залучення підлітків та молоді до розвитку місцевих громад на сході України (2018-2019 рік);
  • проєкт «UPSHIFT Україна». У межах проекту серед команд-учасників проводився конкурс на отримання коштів для вирішення соціальних проблем (2019-2020 рік);
  • молодіжний захід «Адвокаційна кампанія. «Молодь – молоді. Ми за спілкування без пива, паління та енергетиків. Основна мета заходу - профілактика первинного споживання алкогольних і тютюнових засобів та висвітлення проблеми безпечного та змістовного дозвілля молоді (2019 рік) та інші.

Незважаючи на досягнене, команда молодіжного центру не збирається зупинятися. В планах молодіжного центру ще багато цікавих проектів. Так, у серпні 2021 року в м. Слов’янськ стартує спільний проєкт молодіжного центру та Агенції сталого розвитку «Хмарочос» (м. Кропивницький) - «Амбасадори безпеки». Метою проєкту є підвищення безпекової свідомісті жителів, популяризувати використання світловідбивних елементів та активізувати людей задля посилення безпеки дорожнього руху у своїй громаді через ініціативи та інструменти участі. 

Сучасна молодь має чимало енергії, однак часто спрямовує її в неконструктивне русло. Молодіжний центр дає можливість проявити свої кращі якості в різних напрямах діяльності. Це простір, де молоді люди можуть знайомитися, спілкуватися, гуртуватися за інтересами, розвиватися та працювати над собою. Впевнені, що це закладе умови для формування успішних українців, адже, УСПІШНА УКРАЇНА – ЦЕ БАГАТО УСПІШНИХ УКРАЇНЦІВ.


982Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua