Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ зустрічає фестиваль “З країни в Україну” [02 липня 2021  15:12]

На семи локаціях проходить у Слов’янську фестиваль “З країни в Україну”. Дійство відбувається на просторі від центральної площі до парку Шовковичний. Таке розташування локацій обумовлено карантинними обмеженнями. 

Зазначимо, що Слов’янськ — перше одинадцяти міст сходу країни, яке зустрічає фестиваль. Символічно, що й уперше, у 2014 році, він відбувся саме тут. 

Цього разу до столичних організаторів заходу залучилася місцева команда, що також підготувала декілька дуже крутих локацій. 

У програмі: фотовиставка відомих вітчизняних фотографів, кінотеатр просто неба та майстер-класи з фотографування, лекції від науковців та підприємців, демонстрація експонатів від Музею науки, майстер-класи з традиційних ремесел, онлайн-бібліотека та багато іншого цікавого та унікального контенту. 

Під час фестивалю містяни та гості Слов’янська зможуть побачити прем’єру кліпу гурту NESPROSTA, який знімався у місті. 

“Такі фестивалі дуже потрібні. Вони є непересічним свідченням того, що Україна — єдина, що вона в серцях та справах тих, хто тут живе”, - сказав на пресконференції з нагоди відкриття заходу заступник міського голови Слов’янська Юрій Підлісний.


1024Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua