Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
«Олімпійський день» у Слов’янську [02 липня 2021  15:00]

1 липня на стадіоні ім. Юрія Скиданова відбулась спортивно-розважальна програма з нагоди відзначення Всесвітнього Олімпійського дня. 

Слов’янськ долучився до відзначення Олімпійського дня – як і тисячі громадян України різного віку в усіх регіонах нашої держави. 

Понад 150 дітей – учнів ДЮСШ та спортивних клубів стали частиною Всесвітнього руху за здоровий спосіб життя. До заходу долучилися хлопці та дівчата – вихованці відділення гімнастики КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа м. Слов’янська»; вихованці відділень плавання, легкої атлетики, футболу, вільної боротьби та дзюдо КПНЗ «Міська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа»; юні спортсмени обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кінного спорту, сучасного п’ятиборства та триатлону; футболісти ФК «Тор», а також майбутні чемпіони ПБК «Тріада». 

Рухова програма свята складалася з комплексу загальнорозвиваючих прав – розминки, символічного забігу на 400 метрів, а також проходження смуги перешкод, яка включала 10 завдань. 

На початку заходу, привітати всіх присутніх, завітали почесні гості свята: заступник голови відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області Дмитро ПОДОПРИГОРА; Заслужений тренер України з триатлону Георгій ДРАГУЛЯН разом зі своєю командою спортсменів; Заслужений майстер спорту України з плавання, переможець Паралімпійських ігор Олександр МАЩЕНКО та начальник відділу у справах сімї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради Олександр МІЩЕНКО. 

По завершенню свята, після виснажливої, але цікавої смуги перешкод всі учасники отримали тематичні подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області (щоденники, блокноти, браслети, значки, ручки, літературу на олімпійську тематику, футболки та брелоки). 

До речі, в цьому році будуть проходити Олімпійські ігри 2020 в Токіо, відкриття яких заплановано на 23 липня. Вболіваймо за наших!!!! 

P.S. «Олімпійський рух має своїми цілями виховувати молодь за допомогою спорту в дусі кращого взаєморозуміння і дружби, сприяючи, таким чином, створенню кращого і більш спокійного світу» - Олімпійська хартія.


957Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua