Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Святкуємо «Олімпійський день» разом [29 червня 2021  13:56]

Запрошуємо всіх шанувальників спорту 01 липня о 08:30 на стадіон ім. Юрія СКИДАНОВА спільно, по-спортивному, відзначити Олімпійський день!

Цього дня на всіх, хто завітає на стадіон, чекає спортивно-розважальна програма: руханка, символічний забіг з прапором Міжнародного Олімпійського комітету, відкриті тренування спортивних клубів та громадських організацій тощо.

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту і Слов’янський міський центр «Спорт для всіх» запрошують дітей разом з батьками, учнів та студентів долучитися до Всесвітнього руху за здоровий спосіб життя.

Ми впевнені, що відчувши себе невід’ємною частиною Олімпійського руху, заняття фізичною культурою та спортом стануть для Вас щоденним та улюбленим захопленням!

Давай зарядимось спортом разом!

Для довідки:

У червні 1894 року в Парижі відбувся міжнародний конгрес з проблем фізичного виховання, в якому брали участь представники 12 країн.

23 червня свою доповідь представив ентузіаст відродження олімпійського руху барон П’єр де Кубертен. У ньому він познайомив присутніх з розробленими ним організаційними основами олімпійських ігор. Саме тоді був створений Міжнародний олімпійський комітет. Пост генерального секретаря МОК зайняв П’єр де Кубертен. Конгрес прийняв рішення про проведення I літніх Олімпійських ігор в 1896 році в Греції.

Згодом, у 1967 році Міжнародний Олімпійський комітет прийняв рішення: 23 червня вважати Міжнародним Олімпійським днем.

В Олімпійській хартії записано: Олімпійський рух має своїми цілями виховувати молодь за допомогою спорту в дусі кращого взаєморозуміння і дружби, сприяючи, таким чином, створенню кращого і більш спокійного світу.

У сучасному світі святкування Міжнародного Олімпійського дня супроводжується різними заходами. Це можуть бути масові заходи, майстер-класи, відкриті тренування, спортивні фестивалі, тощо. Все це спрямоване на те, щоб прищепити любов до спорту і здорового способу життя.


685Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua