Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Молодь змінює Слов’янськ – молодь змінює Україну [25 червня 2021  10:10]

Молодіжна рада при Слов’янській міській раді 

У липні 2019 року в місті була створена молодіжна рада при Слов’янській міській раді та затверджено її персональний склад. 

Молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії Слов’янської міської ради, виконавчих органів міської ради та молоді міста. 

«Молодь має бути почута на всіх рівнях та мати якісні умови для свого всебічного розвитку!» - це девіз молодіжної ради і саме для того, щоб бути почутими та на рівних впливати на реалізацію молодіжної політики небайдужі слов’янці об’єднались та створили молодіжну раду. 

До складу молодіжної ради входять активні та відповідальні молоді люди віком від 14 до 35 років, які пропагують сучасні та креативні ідеї і прагнуть змінити місто на краще. 

На сьогодні членами молодіжної ради є:

  • Максим Бовздаренко – викладач фізичної культури, заступник директора з виховної роботи Слов’янського професійного машинобудівного ліцею;
  • Анна Бородаєнко – завідувачка координаційної ради старшокласників у шкільній дитячо-юнацькій організації «Гармонія» Слов’янської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1;
  • Воронова Ірина – представниця громадської організації «Молодь Сходу України»;
  • Олена Кулінченко – голова молодіжної ради Слов’янського локомотивного депо;
  • Михайло Линьов – представник громадської спілки «Міжнародна Антинаркотична Асоціація» Східний філіал;
  • Оксана Мамедова – членкиня громадської організації «Наша Допомога»;
  • Дар’я Ніколаєнко – членкиня правління громадської організації «Платформа ініціатив «Теплиця»;
  • Анна Фільчак – президент шкільного самоврядування «Вектор» Слов’янської загальноосвітньої школи I-III ступенів №17;
  • Анастасія Шамлі – організаторка культурно-масової дозвіллєвої діяльності КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська»;
  • Тетяна Шаповалова – представниця студентського самоврядування Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет».

Одна з успішних практик, яка була втілена за ініціативи представників молодіжної ради – це створення чат-боту, як інструменту для вирішення проблеми розповсюдження наркотичних та психотропних речовин на території Слов’янської територіальної громади: https://t.me/SlovianskAgainstDrugs_Bot

Завдяки чат-боту та партнерській співпраці зі Слов’янською міською радою та представниками правоохоронних органів в місті за цей час замальовано більше 400 написів реклами наркотичних речовин. 

ЧАТ-БОТ «Слов'янськ проти наркотиків» є унікальним діалоговим майданчиком між громадою міста, місцевою владою і правоохоронними органами. На конкурсі «Дієва громада», ця ініціатива молоді Слов’янська стала переможцем в номінації «Взаємодія влади і громади». 

Таким чином, молодіжна рада при Слов’янській міській раді здійснює превентивні заходи щодо профілактики залежності від вживання наркотичних та психотропних речовин.


779Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua