Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ приймає регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації» [23 червня 2021  16:15]



Сьогодні, 23 червня, на базі “Монополії Крона” проходить щорічний регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації». Через карантинні обмеження захід відбувається у змішаному форматі. Відвідати його можна як особисто, так і онлайн. 

Участь у заході беруть представники органів державної влади та місцевого самоврядування, промисловості, ІТ-сфери, бізнесу та науки, експерти. 



Додатково в рамках заходу організовано консультаційні Zoom-платформи з питань державно-приватного партнерства, комерціалізації та захисту інтелектуальної власності, фінансування наукових досліджень та інноваційних проєктів та інших актуальних питань. 



Спілкування відбувається на декількох панелях. Основні з них — кластерний розвиток регіонів та функціонування індустріальних парків; цифрові технології та інновації; енерго- і ресурсозбереження та альтернативна енергетика; джерела фінансування інноваційної діяльності. 



Як зазначили організатори, в цілому форум спрямований на інноваційний розвиток перспективних галузей економіки регіону, синергічний ефект від співпраці підприємств промисловості та галузі інформаційних технологій, поглиблення взаємодії науки та бізнесу, захист інтелектуального капіталу.


981Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua