Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
ФК «Слов’янськ» одержує чергову перемогу  [10 червня 2021  15:44]



9 червня на стадіоні «Локомотив» КПНЗ «Міська КДЮСШ», в рамках чемпіонату Донецької області з футболу серед аматорських команд, футбольний клуб «Слов’янськ» проводив домашню гру з краматорським ФК «Патріот».

Слід зазначити, що слов’янські вболівальники відверто скучили за футбольним баталіям (спортивні змагання були обмежені із-за пандемії коронавіруса) і цього дня на стадіон «Локомотив» місцеву команду прийшли підтримати близько 200 глядачів.

З перших хвилин після свистка арбітра слов’янці заволоділи ініціативою, яка вже на 10-й хвилині принесла результат: 1:0 – ФК «Слов’янськ» відкрив рахунок. Загалом перший тайм пройшов за повного домінування господарів і після перших 45-ти хвилин гри арбітр зафіксував рахунок 4:0 на користь команди м. Слов’янськ.

Другий тайм видався не менш динамічним: гострі атаки, не реалізовані моменти у обох команд. Після перерви краматорчани показували більш злагоджену гру, яка і принесла ФК «Патріот» один забитий м’яч. Але, натомість, гравці ФК «Слов’янськ» у другому таймі двічі змушували воротаря команди гостей діставати м’яч із сітки воріт.

Фінальний свиток арбітра зафіксував рахунок 6:1. Перемога за ФК «Слов’янськ»!

Після 6-ти проведених ігор ФК «Слов’янськ» очолює турнірну таблицю чемпіонату Донецької області з футболу серед аматорських команд і має в своєму активі 6 перемог та 18 очок. 



918Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua