Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янська міська рада вітає Сіверсько-Донецьке басейнове управління водних ресурсів з 60 річчям! [04 червня 2021  10:14]



Шановний Сергію Івановичу, шановні співробітники БУВРу, ветерани організації!
Щиро вітаю вас із славетним ювілеєм — шестидесятиріччям Сіверсько-Донецького басейнового управління водних ресурсів!

Ця дата — гарна можливість ще раз подякувати вам за вашу працю, за внесок, який ви зробили у життя громади і Донеччини в цілому. А ще ваше свято — зайвий привід нагадати оточуючим про надзвичайну важливість водних ресурсів для розвитку народного господарства України, Донеччини, Слов’янської громади.

Адже вода — основа людського життя, один із найцінніших природних ресурсів. Значення води неможливо переоцінити. Тим більше, що Сіверський Донець — єдина водна артерія Донеччини. Саме вона дала назву області та усьому регіону. 

У цей день окремо хочу подякувати Віктору Єгоровичу Антоненку, Почесному громадянину м.Слов’янська, який багато років очолював Сіверсько-Донецький БУВР. І сьогодні він живе справами рідного управління, передає наступникам свій досвід та знання.

Завдяки усім вам ми завжди пам’ятаємо, що водні ресурси не безмежні, а наше здоров'я та навіть життя залежать від їхньої кількості та якості.

Саме на вас сьогодні покладений обов’язок забезпечити Донеччину якісною водою, запобігти екологічній катастрофі, відновити систему малих річок, налагодити роботу водосховищ.

Щирий вам уклін за нелегку повсякденну працю, щоденну самовіддачу, глибоке розуміння свого обов'язку.

Нехай усі ваші плани, навіть найамбітніші, обов’язково здійснюються. Нехай удача завжди супроводжує колектив БУВРу та його керівництво. Нехай усі наші річки будуть чистими, небо — мирним, родини — заможними, а діти — щасливими. 

З повагою, міський голова Вадим Лях


928Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua