Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Дитячий центр соціально-психологічної реабілітації святкує ювілей та День захисту дітей [01 червня 2021  14:49]

Тридцять два вихованці Центру соціально-психологічої реабілітації дітей м. Слов’янська отримали солодкі подарунки від міського голови Вадима Ляха до Дня захисту дітей. Від служби у справах дітей вихованцям подарували розвиваючі ігри. 

День захисту дітей, який відмічається 1 червня, співпав з десятиріччям центру та його облаштуванням у будівлі на вул. Короленка. Про це йшла мова на святковому заході, який зібрав дітлахів, співробітників установи та багатьох гостей. Від імені міського голови виступив його радник Олександр Самсонов. Він побажав вихованцям мирного неба, щасливої долі та добрих небайдужих людей на життєвому шляху. 

З нагоди Дня захисту дітей директор центру соціально-психологічої реабілітації Тетяна Профатило та соціальний педагог Галина Козаченко були нагороджені Почесними грамотами Слов’янської міської ради. У свою чергу керівник центру передала Подяку міському голові Вадимові Ляху. Усі гості на згадку про свято отримали від дітей невеличкі сувеніри — саморобки-орігамі. 

Наразі у Центрі соціально-психологічої реабілітації дітей м. Слов’янська знаходяться 32 дитини, що опинилися у складній життєвій ситуації. Оскільки таких закладів в області небагато, сюди приймають неповнолітніх із сусідніх міст та районів Донеччини. У центрі діти можуть заходитися впродовж 9 місяців. Після цього вихованців повертають у родини. Якщо це з різних причин неможливо, дітей чекають опіка або прийомні сім’ї.


920Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua