Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відкрили дві меморіальні дошки [28 квітня 2021  14:33]

28 квітня у Слов'янську відбулося відкриття двох меморіальних дошок. Перша дошка на будівлі ЦДЮТ, присвячена організації "Просвіта", яка діяла у місті у 1942-1943 роках. Друга на будівлі хіміко-механічного технікуму - уродженцеві Слов’янська, підполковнику армії УНР - Атаназію Гонті.

На захід зібралося чимало почесних гостей з Києва, керівництво міста, краєзнавці, просвітяни, громадськість та працівники Слов'янської міської ради. На заході виступив заступник міського голови Юрій Підлісний, який привітав присутніх та подякував усім причетним до відкриття дошок.

Голова правління Донецької обласної організації Національної спілки краєзнавців України Валерій Романко зазначив, що сьогодні сталася важлива подія в житті нашої громади- у вигляді меморіальних дошок були фіксовані важливі сторінки історії одного із найстаріших міст Донеччини - Слов’янська.

Дошки були виготовлені за кошти ГО "Українська ініціатива" з м.Київ. Також на відкритті були презентовані та роздані для безкоштовного використання книги про війну на Донбасі, військових і волонтерів, видатних діячів культури та спорту України, про Донецький край і Слов’янськ.


1156Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua