Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську вручили пам’ятні медалі героям-“чорнобильцям” [22 квітня 2021  11:09]

Напередодні роковин аварії на Чорнобильській АЕС, 22 квітня, у Слов’янську відбулася зустріч героїв-ліквідаторів з представниками органів місцевого самоврядування. 

Зустріч почалася з перегляду фільму про чорнобильську трагедію, відеоролику, який створили представники міської організації «Союз Чорнобиль України», та хвилини мовчання на честь героїв, що загинули, рятуючи світ від ядерної катастрофи. 

Заступник міського голови Юрій Підлісний передав присутнім щирі вітання від очільника громади Вадима Ляха, що наразі перебуває на лікарняному. Він подякував ліквідаторам за їхній подвиг та вручив пам’ятні медалі на честь 35-тих роковин із дня аварії на ЧАЕС. 

У свою чергу, голова Слов’янської міської в Донецькій області організації інвалідів Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Сергій Храптович подякував керівництву міста за співпрацю та розуміння і вручив Подяки за особистий внесок в увіковічення подвигу ліквідаторів та вирішення життєвих питань усіх категорій “чорнобильців”. 


1230Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua