Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інтерактивні online карти ''НЕРЕСТ – 2021'' [06 квітня 2021  10:58]

Рибоохоронним патрулями Держрибагентства у всіх областях України створено інтерактивні online карти з географічними координатами заборонених та (або) дозволених для рибальства місць у нерестовий період. Із переліком зазначених карт по регіонам можна ознайомитися за посиланням. 

В залежності від регіону на карту нанесені місця або з переліком нерестовищ, де вилов водних біоресурсів заборонено, або ділянки, які відведені для любительського рибальства під час нересту. Також на багатьох картах в режимі online можна ознайомитися із географічними координатами зон, заборонених для рибальства протягом усього року. 

Інформація, нанесена на карти, регламентується наказами   відповідних територіальних органів Держрибагентства, Правилами промислового рибальства 

та Правилами любительського і спортивного рибальства

За порушення правил рибальства під час нересту передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності. 

Держрибагентство закликає громадян бути відповідальними та дотримуватися встановлених заборон під час нересту. Якщо Ви помітили порушення правил рибальства або порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на всеукраїнську безкоштовну «гарячу лінію» відомства: 0 (800) 50-52-50. 

Довідково: 
Нагадуємо, з 1 квітня 2021 року в 22 областях України розпочалася нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Детальніше інформацію можна переглянути за посиланням. 

Управління Державного агентства рибного господарства у Донецькій області


546Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua