Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янцям показали місто з рекламою “без хламу” [31 березня 2021  13:57]

У Слов’янську 30 березня відбулося відкриття інформаційно-просвітницької виставки "Міський простір майбутнього" від проекту "Реклама без "хламу". Ініціаторами проєкту виступили представники організації "Сильні громади" із допомогою американської організації USAID. Виставка має на меті привернути увагу громади до проблем зовнішнього вигляду архітектури Слов'янська через вплив вивісок, табличок та зовнішньої реклами. 

На відкритті виставки були присутні міський голова Вадим Лях, координатори проекту, представники міської ради, громадських організацій, мистецької спільноти, ЗМІ та жителі міста. 

Відкрила інсталяцію регіональний координатор проекту "Реклама без "хламу" Євгенія Калугіна. Вадим Лях привітав усіх присутніх із початком роботи виставки та подякував усім, хто об’єднав зусилля заради створення такого проекту. Також ідеями створення виставки поділилася авторка візуалізацій, архітектор-дизайнер Елліна Герасименко. 

Побачити виставку можна протягом 2 тижнів на майданчику поблизу перехрестя вулиць Банківської та Т. Шевченка. 

Центральним елементом інсталяції є металева конструкція, на якій розміщені фотографії та візуалізації 7 локацій Слов'янська. Це основні пам'ятки архітектури міста, представлені у різних часових періодах. Глядачі дістають уявлення про те, яким був первинний вигляд будівлі, як він змінювався з плином часу, і як може виглядати будівля з точки зору архітектора-дизайнера. Також на конструкції розміщені ОК-коди з посиланням на відеоролики проекту.


579Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua