Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську розпочала роботу група по зовнішній рекламі [22 березня 2021  16:30]

У Слов’янську відбулось перше засідання робочої групи з питань розроблення проєктів рішень щодо консолідованого, ефективного та прозорого регулювання розміщення зовнішньої реклами, вивісок чи табличок. Вона була створена розпорядженням міського голови Вадима Ляха за ініціативи колективу проєкту “Реклама без “хламу”. 

У засіданні взяли участь фахівці управління містобудування та архітектури, юридичного управління міської ради, провідні рекламні агентства Слов'янська "Неон", "Ірбіс" "CMYK", кандидат наук Донбаської національної академії будівництва та архітектури Олексій Губанов, журналісти, краєзнавці та координатори проєкту “Реклама без “хламу” в Слов’янську. Консультувала робочу групу провідний юрист проєкту Наталка Рижкова з міста Києва. 

Під час засідання члени робочої групи розглянули дорожню карту пропозицій до оптимізації стану зовнішньої реклами, вивісок та табличок у Слов'янську, що розробила Наталка Рижкова. Постановили розробити одразу два комплексних та прийнятних для всіх положення: щодо вивісок та реклами. Займатися ними будуть фахівці міської ради та представники рекламного бізнесу міста. По закінченню роботи планується організувати широке громадське обговорення проєктів.
 
Також на засіданні було обговорено можливість залучення до роботи в управлінні архітектури практикуючих студентів Донбаської національної академії будівництва та архітектури. Піднімалося й питання реставрації фасадів будівель Слов’янська. 

Крім цього ініціатори проєкту “Реклама без “хламу” анонсували встановлення в центрі міста нового арт-об’єкту: інсталяції з баченням дизайн-коду Слов’янська. Його відкриття заплановане на 30 березня на перехресті вулиць Банківська та Шевченка. 

Зазначимо, що небайдужі мешканці міста мають змогу долучитися до роботи групи. Якщо у вас є цікаві пропозиції, телефонуйте регіональному координатору проєкту у Слов'янську Євгенії Калугіній за номером: 095-855-54-25, звертайтеся до управління містобудування та архітектури міської ради або заповніть цю гугл-флорму: https://cutt.ly/CxtsTzs.


829Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua