Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У мікрорайоні Лісний відкрився Центр для людей старшого віку [19 березня 2021  15:37]

19 березня у колишньому приміщенні УСЗН по вул.Батюка, 40 відбулася презентація проєкту «Центр розвитку дорослих — платформа без вікових обмежень». На заході були присутні міський голова Вадим Лях, представники ПРООН, представники від Донецької ОДА, міської ради, громадськість та ЗМІ.

Наталя Бондаренко – голова ГО “Фундація підтримки осіб старшого віку “Вік щастя” розповіла присутнім про проєкт, стратегію розвитку, мету та можливості. Подякувала за підтримку проєкта усім причетним, небайдужим та активним людям, які доклали зусилля до створення хабу для людей старшого віку. 

Міський голова Вадим Лях привітав усіх присутніх з такою приємною та важливою подією та вручив Почесну грамоту за активну участь у суспільному житті міста Наталії Бондаренко. Також він вручив подарунок, який знадобиться у побуті. Голова громадської організації у свою чергу подякувала міському голові за плідну співпрацю.

Наприкінці заходу усі присутні ознайомилися з Центром розвитку дорослих, в якому є місце для проведення заходів для літніх людей, кімната з комп'ютерним та медійним обладнанням для навчання. Затишні, комфортні, великі кімнати вже готові приймати відвідувачів. 

У майбутньому планується ремонт іншої частини приміщення і відкриття хепі хабу для дітей і дорослих мікрорайону Лісний та жителів міста.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


1209Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua