Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов`янська міська рада вітає міського голову Вадима Михайловича Ляха з Днем народження! [16 березня 2021  08:17]



Шановний Вадиме Михайловичу!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого Дня народження! 

16 березня відзначає свій День народження відповідальний, мудрий та чуйний керівник - міський голова Слов’янської територіальної громади Вадим Михайлович Лях. 

Увесь колектив Слов’янської міської ради, виконавчий комітет, депутатський корпус та жителі територіальної громади від усього серця бажають Вам успішної діяльності у подальшому розвитку громади! 

Щиро дякуємо Вам за щоденну працю на благо Слов’янської громади, за всі рішення на користь та розвиток громади, за велику відповідальність, яку ви взяли на себе на посаді міського голови. 

Ваша наполеглива праця, високий професіоналізм і компетентність, принциповість та активна громадянська позиція дозволяють щоденно вирішувати безліч найрізноманітніших питань різного масштабу. 

Бажаємо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, а розпочаті справи принесли вагомі результати. Ентузіазму Вам, сил та енергії для втілення у життя наймасштабніших планів. Адже у Вас є розуміння і підтримка жителів міста, є надійний колектив колег і величезне бажання працювати на благо Слов’янська. Міцного Вам здоров’я, щастя, радості, невичерпного оптимізму, бадьорості духу, удачі, миру і благополуччя!


718Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua