Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Коефіцієнт виявлення захворювань на коронавірус - 19% [09 березня 2021  15:21]

Шістдесят три лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19 виявлено у Слов’янську за останній тиждень. Коефіцієнт виявлення складає 19%. Про це на прес-конференції 9 березня повідомила начальник відділу охорони здоров’я Олена Джим. 

Усього в Слов’янську з моменту введення карантину зафіксовано 4794 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції. 233 з тих, хто захворів — діти, 285 — медичні працівники. 

Більшість інфікованих (4582) вже вилікувалися, серед них — 228 дітей. 105 людей продовжують хворіти, у тому числі — 7 медпрацівників. Наразі в інфекційне та терапевтичне відділення Слов’янська госпіталізовані 42 пацієнти. 

Зазначимо, що у поточному році 30 випадків захворювання, на жаль, закінчилися летально. 21 пацієнт серед померлих — особи, старші за 60 років із супутніми захворюваннями. 

Додамо, що зараз на самоізоляції перебувають 346 мешканців міста. Але лише 63 з них — з приводу хвороби. Крім інфікованих, у це число входять ті, хто контактував із хворими, прибув із-за кордону та члени їхніх родин. 

Також за останній тиждень проведено 332 забори біологічного матеріалу для обстеження методом ПЛР. 

Крім того, станом на сьогодні 90 мешканців міста проходять лікування з приводу пневмонії. 42 з них знаходяться у стаціонарі лікарень, інші лікуються амбулаторно. Всі вони обстежені методом ПЛР. 

Зазначимо, що всього за період карантину діагноз “пневмонія” було поставлено 1822 містянам. 

Звертаємо увагу, що протягом поточного року лікувальні заклади міста отримали гуманітарну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та дезинфекції, медапаратури, кисневих концентраторів на суму 1336,97 тис. грн.


539Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua