Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов’янськ став учасником міжнародного проєкта з просування енергоефективності  [09 лютого 2021  15:58]



Тридцять дві громади, включаючи Слов’янськ, взяли участь у новому проєкті Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) «Просування енергоефективності та імплементації директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Донецька область у ньому також представлена Краматорськом, Покровськом та Бахмутом. 

Підписання меморандуму про взаєморозуміння між міським головою Слов’янська Вадимом Ляхом та представниками GIZ відбулося 9 лютого у режимі онлайн. За словами міжнародних партнерів, це перша спроба онлайн-реєстрації намірів про співробітництво. Але така форма не може завадити плідній роботі. 

Мета даного проекту - знизити витрати муніципалітету на енергетику. При цьому вивільнені кошти повинні бути спрямовані на інші галузі. 

“Ми отримаємо підтримку відомих міжнародних експертів. За їхнього сприяння проведемо комплексне обстеження будівель комунальної сфери, розробимо заходи щодо зниження споживання енергоресурсів”, - розповів очільник міста. 

Крім того, серед громад-учасниць буде проведено конкурс з тепломодернізації об’єктів на умовах співфінансування. 

Додамо, що Слов’янськ вже має досвід співпраці з GIZ. Завдяки цим міжнародним партнерам у місті було відремонтовано залізничну лікарню та жіночу консультацію. Користуючись нагодою, міський голова подякував партнерам від імені мешканців громади.


715Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua