Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Билбасівці пройшов спільний виїзний прийом ЦНАПу та УСЗН  [04 лютого 2021  16:15]

Працівники центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) та управління соцзахисту населення (УСЗН) 4 лютого провели спільний виїзний прийом у селищі Билбасівка. 

Через складнощі перехідного періоду, пов’язаного з формуванням Слов’янської ОТГ, наразі для мешканців селища актуальним є питання отримання довідок для оформлення субсидій на оплату комунальних послуг. Саме ця послуга виявилася найбільш затребуваною на виїзному прийомі. 

Як розповіла керівниця ЦНАПу Ганна Головаченко, прийом складався з двох частин: стаціонарної та мобільної. Перша відбувалася у приміщенні селищної ради. Сюди прийшли більше двох десятків людей. Ще шестеро мешканців Билбасівки отримали послугу завдяки так званому мобільному адміністратору, який дозволяє обслуговувати людей на дому. 

“Мешканці зазначали, що спільні прийоми дуже корисні. Адже, отримавши у ЦНАПі довідку про зареєстрованих осіб, людина мала змогу тут же передати її співробітникам УСЗН. І їй не потрібно було ще кудись ходити або їхати”, - розповідає Ганна Головаченко. 

Зазначимо, що виїзні прийоми ЦНАПу у селищах, що приєдналися до Слов’янська, планується проводити на постійній основі. Також громадяни мають змогу замовити послугу додому - від мобільного адміністратора. Перелік тих, хто може скористатися таким сервісом, розмішений на сайті ЦНАПу.


550Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua