Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У “Синергії-БТ” - зміна керуючого складу [01 лютого 2021  14:17]



Міський голова Вадим Лях 1 лютого провів нараду з керівниками керуючих компаній та комунальних підприємств Слов’янська. Приводом для цього стали скарги від населення на роботу керуючої компанії “Синергія-БТ”. Це підприємство обслуговує найбільшу кількість будинків — 164. 

“Люди скаржаться на те, що не можуть дочекатися слюсаря, що прибудинкові території не прибираються двірниками. А з іншого боку, до мене приходять звільнені працівники компанії, що залишилися без роботи”, - розповідає очільник міста.
На нараді заслухали звіти всіх п’яти керуючих компаній. Але найбільше часу приділили саме “Синергії-БТ”. На даному етапі тут триває процес реорганізації та зміни керівництва. На підприємстві запроваджується бригадний метод роботи двірників, вирішується питання із сантехнічними працівниками. 

“Будемо відстежувати, як спрацює нова система. Згідно звітам, фінансових складнощів у “Синергії” немає. Тому, сподіваюся, що негаразди — справа тимчасова”, - говорить Вадим Лях. 

Однак, за його словами, мешканці будинків можуть обрати собі іншу керуючу компанію або створити ОСББ. Міська влада готова надавати консультації та поради з цього приводу. 

Ще одним поштовхом для зміни компанії може стати підвищення тарифів на обслуговування житла. Як виявилося, деякі керуючи компанії вже обговорюють це питання, інші ж не планують його розглядати. 

“Відразу зауважу, що обговорювати нові тарифи керуючі компанії мають лише із мешканцями своїх будинків. Міська влада до цього відношення не має”, - зауважив очільник міста. 

Вадим Лях також наголосив, що найближчим часом відвідає всі керуючі компанії, щоб ознайомитися із ситуацією на місці.


724Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua