Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відкрили відділення екстреної медичної допомоги [28 грудня 2020  14:35]

У слов’янській міській клінічній лікарні завершилася реконструкція відділення екстреної медичної допомоги. Його відкриття відбулося 28 грудня. На заході були присутні голова Донецької ОДА Павло Кириленко, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Володимир Колесник, начальник відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради Олена Джим, директор міської клінічної лікарні Володимир Степанов, ЗМІ. 

Кошти на реалізацію проєкта виділялися з бюджетів усіх рівнів, включаючи місцевий. 

У спеціальній прибудові на першому поверсі розміститься травматологічний пункт. Він обладнаний усією необхідною медтехнікою та меблями. “Родзинкою” відділення став теплий, облаштований бокс для швидкої допомоги. Доставляти хворих у відділення тепер буде зручно та легко. 

“Ми бачимо, як на очах змінюється наша медицина. Раніше у Слов’янську такого ніколи не було”, - говорить директор міської клінічної лікарні Володимир Степанов. 

За словами голови ДонОДА Павла Кириленка, тепер біля 200 тисяч мешканців Слов’янської громади та приміських територій зможуть своєчасно отримувати якісну медичну допомогу.


785Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua