Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У ЦНАПі Слов’янська можна отримати документи на автомобіль та переоформити посвідчення водія [17 грудня 2020  14:58]

Відсьогодні у Слов’янському центрі надання адміністративних послуг можна зареєструвати новий транспортний засіб, зняти його з обліку, переоформити посвідчення водія. Раніше для цього мешканцям міста доводилося їздити у Краматорськ. 

Як пояснила начальник ЦНАПу Ганна Головаченко, це стало можливим після підписання угоди про співробітництво з Міністерством внутрішніх справ. 

Наразі записуватися на отримання даної послуги потрібно через термінал, що знаходиться у приміщенні центру. Скоро це можна буде зробити також через електронні носії. 

“Вперше ми самі будемо не тільки реєструвати документи, а й друкувати посвідчення. Це значно скоротить час очікування готових документів”, - говорить начальник ЦНАПу. 

За словами міського голови Слов’янська Вадима Ляха, обладнання, необхідне для впровадження нового сервісу, придбане за кошти місцевого бюджету й USAID. 

“Це довгоочікувана подія у житті міста й ЦНАПу. Все було готово майже рік тому. Але довелося долати бюрократичні перепони. Новий сервіс — великий крок уперед у зручності надання послуг громадянам”, - зазначив очільник міста.
Додамо, що наразі лише три ЦНАПи на Донеччині мають сервіс з надання послуг, що стосуються реєстрації транспортних засобів чи видачі посвідчень водія. Слов’янський центр став четвертим з них. 

Зазначимо також, що на сьогодні ЦНАП надає біля 230 послуг населенню. Їхня кількість повсякчас зростає. За словами Ганни Головаченко, наступним сервісом повинна стати послуга “Е-малятко”. Завдяки їй громадяни зможуть у ЦНАПі зареєструвати новонародженого, отримати свідоцтво про народження дитини, ідентифікаційний код. При цьому документи автоматично будуть передані до УСЗН для оформлення усіх видів державної допомоги.


608Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua