Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відбулося друге засідання першої сесії [15 грудня 2020  16:51]



Друге пленарне засідання першої сесії Слов’янської міської ради 8-го скликання відбулося 15 грудня. На ньому були присутні 36 депутатів з 38-ми. Вів засідання міський голова Вадим Лях. 

На засіданні депутати прийняли рішення про утворення Підготовчої (робочої) групи, яка займеться підготовкою порядку денного другої сесії. На ній, згідно регламенту, будуть розглянуті кадрові питання.
 
Крім цього, депутати схвалили створення низки тимчасових контрольних комісій з перевірки діяльності міського голови, затвердили план розвитку КНП СМР “Стоматологічна поліклініка м. Слов’янська” на 2020-2022 роки, внесли окремі зміни до Програми економічного та соціального розвитку Слов’янська на поточний рік. 

Також депутатський корпус вніс зміни до міського бюджету, що дозволить “Словміськводоканалу” розрахуватися за електрику та воду з КП “Вода Донбасу”, виплатити заробітну платню працівникам комунальних підприємств та придбати побутову техніку для Слов’янського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. 

У роботі сесії оголошена перерва до 18 грудня.


679Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua