Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
USAID планує встановити у Слов’янську 20 “розумних” зупинок [09 грудня 2020  15:50]



Двадцять SMART-зупинок планує обладнати у Слов’янську наступного року USAID у межах проекту «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East).

Про це стало відомо 9 грудня на зустрічі міського голови Вадима Ляха з представниками агентства. 

За словами очільника міста, зупинки будуть по-справжньому розумними. Так, смарт-зупиночні пункти на електронному табло покажуть, скільки часу залишилося до прибуття тролейбусу. Тут же, на спеціальному сайті з'явиться можливість відстежити маршрут електротранспорту і навіть те, який тролейбус підійде - низькопідлоговий чи звичайний. Ця інформація важлива для маломобільних громадян. Крім того, на зупинці будуть безкоштовний wi-fi, зарядка для електронних девайсів, кнопка екстреного виклику поліції. Кожну із “розумних” зупинок забезпечуть відеокамерою спостереження. 

“Таким чином, місто отримає 40 нових зупинок - 20 за програмою відновлення п’ятого тролейбусного маршруту і стільки ж супер-сучасних «розумних». Де саме їх встановлять, вирішимо пізніше”, - говорить Вадим Лях. 

Міський голова підкреслює, що це для Слов’янська - не єдиний напрямок співпраці з USAID. У місті планується запровадити проєкти «Безпечна школа», «Єдиний медичний простір», обладнати сучасними туалетами великі транспортні розв'язки.
“Загалом, планів багато. Підтримка отримана! Будемо їх реалізовувати”, підбив підсумки зустрічі міський голова.


884Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua