Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях у День залізничника відвідав локомотивне депо [04 листопада 2020  15:38]

Четвертого листопада Україна відзначає День залізничника. Професійне свято із співробітниками слов'янського локомотивного депо розділив міський голова Вадим Лях. 

Очільник міста вручив Почесну грамоту начальнику депо Віктору Кудрявцеву. Побажав усьому колективу миру, фінансового благополуччя, тепла в будинках і серцях. 

Для Слов'янська День залізничника - особлива і значуща дата. Наше локомотивне депо - величезна частина історії міста. Воно одне з найстаріших в Україні та існує вже 150 років! 

Звідси пішла знаменита «Гілка», уздовж якої вибудовувався сучасний Слов'янськ. Тут Петро Кривонос здійснював трудовий подвиг, започаткувавши стаханівський рух на залізниці. 

Справи давно минулих днів - не єдина слава залізничників Слов'янська. Сьогодні локомотивне депо - один з основних платників до місцевого бюджету. У всьому, що реконструюється, упорядковується, будується у Слов'янську - величезна частка праці залізничників. 

Про це і йшла мова на зустрічі трудового колективу з міським головою. 

«Тут працюють дивовижні люди. Наприклад, сім'я Геннадія Павловича Агатьєва. Загальний трудовий стаж цієї династії становить 300 років! Першим в депо прийшов працювати ще його прадід», - поділився враженнями Вадим Лях. 

Історії таких династій відображені в музеї підприємства, яким пишається слов'янське депо. Очільник міста також зробив внесок у поповнення музейного фонду - подарував книгу про історію Слов'янська та залізничної «Гілки». 

«Нехай залізничні колії будуть нескінченними, але завжди приводять до рідної домівки», - побажав працівникам локомотивного депо міський голова Слов'янська.


819Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua