Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
В Слов’янську презентували книгу “Слов‘янськ. Початок війни” з передмовою міністра МВС Арсена Авакова [12 жовтня 2020  16:02]

9 жовтня на Соборній площі відбулася презентація книги “Слов‘янськ. Початок війни” з передмовою міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Книгу під час заходу на Соборній площі за участі мешканців та гостей міста особисто презентував автор, директор Департаменту комунікації МВС України, український журналіст Артем Шевченко.

У заході взяли участь міський голова Вадим Лях, інші представники міської ради, громадськість міста та місцеві учасники антитерористичної операції, один з ключових облич АТО в 2014 році Олексій Лебедь, директор видавництва “Фоліо” Олександр Красовицький, військовослужбовці Національної гвардії України, поліцейські патрульного полку поліції особливого призначення “Київ”, начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області генерал Микола Семенишин, начальник Слов’янського відділу поліції Станіслав Загурський та інші.

Книга “Слов‘янськ. Початок війни” це документальне дослідження та літопис найважливіших епізодів битви за наше місто, захоплення якого загоном російських найманців Гіркіна-”Стрєлкова” 12 квітня 2014 року стало початком гібридної збройної військової агресії РФ на Донбасі. У книжці використано архівні фото й записи інтерв’ю з ключовими військово-політичними керівниками України, які ухвалювали головні рішення в ті буремні часи. Також у кожному з епізодів з’являються спогади героїв, що безпосередньо брали участь у тих драматичних, героїчних і трагічних подіях.

Громада Слов’янська висловлює вдячність Артему Шевченко та всім, хто долучився до створення книги.

Нагадаємо, в боях за звільнення Слов’янська в квітні-липні 2014 року загинули 63 захисника - учасники антитерористичній операції.

Слов’янськ пам’ятає


1288Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua