Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янському краєзнавчому музеї відкрилася щорічна художня виставка «Осінь-2020» [09 жовтня 2020  15:46]

9 жовтня у краєзнавчому музеї відбулося урочисте відкриття щорічної загальноміської художньої виставки «Осінь-2020». Вернісаж відкрився напередодні Дня художника. Цього року він присвячений пам’яті члена Союзу художників України, Почесного громадянина міста Слов’янська Юрія Савченка. 

Майстер живопису народився у Слов’янську у 1935 році. Жив і творив у рідному місті. Сьогодні його роботи представлені в галереях Великобританії, США, України, країн Євросоюзу. 

На виставці “Осінь-2020” представлено більше сотні робіт у напрямах живопису, графіки, художньої фотографії, декоративно-ужиткового мистецтва та скульптури. Популярність виставки з кожним роком зростає. Цього разу в ній взяли участь 40 митців. Серед них - як професіонали так і аматори. 

Відкрила виставку директор краєзнавчого музею Лілія Зандер. Вона розповіла, що перший осінній вернісаж у слов’янську відбувся у 1998 році. Завдяки йому можливість виставляти свої роботи отримали не тільки відомі майстри, але й молоді митці. 

Міський голова Вадим Лях привітав присутніх учасників та гостей з відкриттям виставки, а художників - з професійним святом та побажав натхнення,творчих успіхів, благополуччя. 

Запрошуємо жителів та гостей міста відвідати краєзнавчий музей, доторкнутися до історії рідного краю, його природі і сучасності, зустрітися з творчістю наших земляків.

Виставка працює щодня з 9 жовтня по 30 листопада за адресою: вул.Банківська, 31. Телефон для довідок: (06262) 2-53-46, 2-66-11.


1323Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua