Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Вітання з днем усиновлення! [30 вересня 2020  08:12]



Напередодні 30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні. Цей день є символом милосердя і добра по відношенню до людей. Днем заснування свята є 30 вересня 2009 року.

На щастя, кількість українців, які хочуть усиновити дитину, взяти під опіку/піклування, виховувати в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу з кожним роком збільшується. У цей день хочеться висловити щиру вдячність людям з великим і чуйним серцем за любов до дітей, щоденну невтомну роботу, терпіння, подякувати сім’ям, що прийняли на виховання дітей. 

Тож щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників з Днем усиновлення!

Прийміть найщиріші слова подяки з нагоди цього свята. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. 

Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради ваших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!

Служба у справах дітей Слов’янської міської ради


1184Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua