Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Грошова фінансова допомога населенню [17 вересня 2020  13:03]

Управління економічного та інвестиційного розвитку Слов’янської міської ради інформує про фінансову допомогу населенню Донецької і Луганської областей, які економічно постраждали внаслідок поширення коронавірусної інфекції COVID-19 і введення карантинних обмежень в країні. Надається Данською Радою у справах Біженців - Данською Групою з розмінування. 

Головна ціль програми: подолання та/або пом'якшення економічних наслідків епідеміологічної ситуації в східній Україні. Для цього надається грошова фінансова допомога на основні життєві потреби сім'ям, які втратили основне джерело доходу через поширення коронавірусної інфекції COVID-19 і введення карантину. 

Учасники програми: внутрішньо переміщені особи (ВПО), а також місцеві жителі, зареєстровані і проживають на підконтрольних уряду України територіях Донецької та Луганської областей. Допомога надається тим, хто втратив основне джерело доходу, внаслідок епідеміологічної ситуації в країні, пов'язаної з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 і введенням карантинних обмежень. 

Програма передбачає надання одноразової фінансової грошової допомоги (допомога буде перераховуватися на банківський рахунок особи-заявника в гривні). 

При розгляді заявки обов'язковою умовою є наявність довідки з центру зайнятості про суми виплат (або ж про відмову у виплатах) за останні 3 місяці. 

Детальніше за посиланням 

За довідками звертатися за телефоном: +380 (63) 751 56 15 Олександр


1412Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua