Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбулася презентація Книги Пам'яті України [11 вересня 2020  15:47]

11 вересня в Слов'янську пройшла презентація третього тому "Книги Пам'яті України". Презентація відбулася в центральній бібліотеці. Захід відвідали керівництво міста, краєзнавці, пошуковці, журналісти, педагоги, діячі культури, а також жителі міста та району, небайдужі до історії рідного краю.

"Книга Пам'яті" - це масштабний науково-дослідницький проект, присвячений жертвам Другої світової війни. Відповідальним секретарем її редакції є Едуард Арутюнян - письменник, член Національної спілки журналістів України, почесний громадянин Слов'янська, Заслужений працівник культури України, військовий фотожурналіст із багаторічним стажем.

Зі словами подяки до Едуарда Арутюняна звернувся міський голова Вадим Лях. Він підкреслив важливість тієї роботи, яку проводить відповідальний секретар та його команда. У свою чергу Едуард Арутюнян подякував очільнику міста за плідну співпрацю.

Слов'янськ добре відомий як в Україні, так і за кордоном, як місто, в якому активно ведеться робота з увічнення пам'яті про великий подвиг народу у Другій світовій війні. Ця робота триває вже багато років і залишається актуальною досі. 

«Сьогодні ми живі завдяки подвигу тих, хто на фронтах Другої світової відстояв нашу землю. Тому наш обов'язок - передавати пам'ять про них з покоління у покоління», - сказав Вадим Лях.


1019Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua