Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Відділ екології та природних ресурсів повідомляє! Індекс забруднення повітря у місті Слов’янськ не погіршився! [08 вересня 2020  14:30]

У серпні поточного року Краматорською лабораторією спостережень за забрудненням атмосферного повітря проаналізовано 400 проб, які були відібрані на двох стаціонарних моніторингових постах міста Слов’янська №8 та №9 з метою визначення наявності речовин у повітрі.

Екстремально високого та дуже високого забруднення атмосферного повітря не спостерігалось. Загальний рівень забруднення атмосфери по м.Слов'янськ за індексом забруднення атмосфери (ІЗА) – низький і склав 4,82, що на 1,43 од. більше у порівнянні з минулим місяцем.

Середньомісячні концентрації шкідливих речовин в середньому по місту не перевищували гранично допустиму концентрацію. У порівнянні з минулим місяцем показники незначно збільшились: вміст пилу на 0,1 ГДК, діоксид азоту на 0,2 ГДК, фенолу на 0,3 ГДК, формальдегіду на 0,7 ГДК.

При цьому на території міста зафіксовано зменшення вмісту фторид водню на 0,2 ГДК, а показник оксид вуглецю у повітрі не змінився і складає 0,4 долі ГДК.

Стабільні показники атмосферного повітря свідчать про стабільну безпечну ситуацію на території нашого міста - без погіршення!


722Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua