Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відсвяткували День міста [07 вересня 2020  10:07]


З нагоди святкування Дня міста 5 вересня у Слов'янську було організовано багато різноманітних локацій, де кожен міг знайти для себе щось цікаве.

Розпочалося свято на Соборній площі, де проходив кулінарний фестиваль “Веселий короп”. Міський голова Вадим Лях готував смаженого кабанчика, смаженого коропа, бограч та юшку, після чого пригощав жителів міста своїми стравами. Заклади громадського харчування змагалися у приготуванні та презентації різних страв, а комісія визначала переможців у різних номінаціях. Також очільник міста взяв участь у конкурсі з ловлі коропів. У цей же час на площі проходили виступи творчих колективів міста та багато інших різних конкурсів.

На вулиці Шевченка відбувався фестиваль “Жива вулиця”, де було багато цікавого не тільки для дітей, але й для дорослих. У парку “Шовковичний” проходили виставка-ярмарок птахів, відкриття першості міста з багатоповторного та екстремального жиму штанги лежачи, ВелоДвіжОК, розважальна програма для дітей “З Днем народження, Слов'янськ”, велика музична програма на літній естраді, де грав джаз-ансамбль “Імпровіз” та ансамбль козацької пісні VARTA.

Вечірній блок програми розпочався із запускання над Соборною площею державного прапору України, найбільшого з тих, що піднімалися над містом.

Далі на центральній сцені відбулись урочисті привітання та нагородження людей, які своїми заслугами прославляють Слов’янськ.

Міський голова Вадим Лях привітав жителів та гостей міста та вручив Почесні грамоти Слов'янської міської ради.

Розважали людей в цей день на головній сцені міста групи “Камтугеза» та “Скай”. А завершилося все святковим салютом і танцювальною програмою “Ритми 80-х”.


934Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua