Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
5 вересня — День міста Слов'янська [05 вересня 2020  09:32]

 



Шановні слов'янці та гості міста!

 У житті кожного з нас буває багато свят, як особистих, так і загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День народження рідного міста. Кожен рік у вересні ми святкуємо разом День нашого міста Слов'янська. Це день, який об’єднує тих, кому дороге наше місто, день, коли кожен з нас відчуває себе частинкою великої родини. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією.

Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного міста, тим, хто своєю щоденною працею змінює життя на краще. У ці непрості часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

З нагоди Дня міста від усієї душі вітаю всіх слов'янців та бажаю мирного неба, спокою, злагоди, добробуту. Добра вам усім, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії. Зичу всім жителям щастя та благополуччя. Нехай же зростає та процвітає наше любе місто!

 

З повагою,
міський голова Вадим Лях


1126Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua