Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Усі школи Слов’янська розпочали роботу у штатному режимі  [01 вересня 2020  11:55]

Для 11600 слов’янських школярів пролунав сьогодні шкільний дзвоник. 1100 з них сіли за парти вперше. Всі школи міста почали роботу у звичайному режимі.

Однак, у зв’язку з карантинними обмеженнями, не кожний навчальний заклад проводив традиційну лінійку з нагоди 1 вересня. За рекомендаціями міського голови, формат свята школи вибирали самостійно, з урахуванням побажань батьківського комітету.

ЗОШ №6 стала однією з небагатьох, де святкова лінійка таки відбулася. На ній були присутні першачки та учні випускних - 9-х та 11-х класів. Почесним гостем на святі став міський голова Вадим Лях.

Він подарував навчальному закладу сертифікат на встановлення гойдалок для дитячого майданчику. 

“Бажаю, щоб навчальний рік пройшов у звичному режимі, без карантинів. Щоб першокласники легко влилися у шкільне життя, а випускники вірно вибрали майбутню професію. Вчителям — творчої наснаги, батькам — любові та терпіння. У добру путь!” - побажав присутнім очільник міста.

Додамо, що наразі всі навчальні заклади міста забезпечені необхідними гігієнічно-дезинфікуючими засобами та медичним приладдям. У разі потреби, зазначив Вадим Лях, із міського бюджету будуть виділятися кошти на їхнє поповнення.


791Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua