Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Неприємний запах не шкодить здоров’ю людей [29 серпня 2020  13:49]

Другий день поспіль мешканці Слов’янська, виходячи на вулиці, відчувають неприємний запах фекалій. Не розуміючи, що відбувається, люди звертаються на гарячу лінію виконкому та особисто до міського голови.

За розпорядженням очільника міста Вадима Ляха співробітники «Словмісьководоканалу» перевірили стан очисних споруд. Ніяких пошкоджень виявлено не було. Не виявлено їх і на інших стратегічних об’єктах міста. При цьому напрямок запаху та роза вітрів вказують на те, що він йде з території Слов’янського району.

Як пояснив виконуючий обов’язки гендиректора «Словмісьководоканалу» Ігор Жиров, неприємний запах пов’язаний із тим, що фермери району вносять органічні добрива на поля.

Таким чином, ситуація хоч і дошкуляє мешканцям міста, але не несе загрози для здоров’я людей та екології. Начальник відділу охорони здоров’я Слов’янської міської ради Олена Джим рекомендує за можливістю обмежити перебування на вулиці, щоб уникнути неприємного органолептичного відчуття. Але ще раз наголошує: нашкодити людині такий запах не може.


903Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua